点击在新窗播放Let’s talk about LOVE!
mi'an'ha'dan' mal'eul' gi'da'ri'na'yo' gwaen'han' sim'sul' nae'go'peun' nam'ja'deul'yi' mam'eul' al' su' eobs'eo'seo' mam' a'pa'ha'na'yo'
geu'ga' byeon'ha'gi'reul' ba'ra'ji' ma'yo' iss'neun' mo'seub' geu'dae'ro' bad'a'jweo'yo' eon'jen'ga' geu'dae'reul' wi'hae' hon'ja' no'ryeog'hal' te'ni'gga'
i'byeol'yi' gip'eun' eo'dum'i' dah'ji' anh'neun' bic'eul' caj'a'yo'
se'sang' geu' mu'eos'bo'da'do' ga'jang' bic'na'neun' geu' i'reum'
Let’s talk about LOVE!(u'~~)
o'rae' cam'neun' mid'eum'gwa' on'yu'han' ma'eum'eu'ro' geu'yi' jal'mos'eul' yong'seo'hae'ju'gi'reul'
If you just believe(u'~~)
sa'rang'i' ja'ran' man'keum' a'peum'i' keo'jyeo'do' mul'reo'seo'ji' mal'a'yo'
sa'rang'yi' i'reum'eu'ro'
Na na na na... / oh oh oh yeah! *2
da'ga'gal'su'rog' deo' meol'eo'ji'na'yo' mal' mos'hal' i'yu'deul'ro' sang'ceo' ju'neun' seo'ro'yi' byeon'myeong'eun' i'je' geu'man' geu'nyeol' gam'ssa'jweo'yo'
deun' nun'mul'yi' sun'gan'e' geu'dae' po'gi'ha'ji' mal'a'yo'
se'sang' geu' mu'eos'bo'da'do' ga'jang' bic'na'neun' geu' i'reum'
Let’s talk about LOVE!(u'~~)
geo'jis' eobs'neun' so'mang'gwa' gyeom'son'han' ma'eum'eu'ro' meon'jeo' mal'hae'yo' sa'rang'yi' go'baeg'eul'
If you just believe(u'~~)
se'sang' dan' ha'na'bbun'in' so'jung'han' geu'nyeo'reul' jeol'dae' noh'ci'ji'ma'yo'
i'se'sang'i' jul' su' eobs'neun' sa'rang'eun' hang'sang' gyeot'e' iss'eo' geu'dae'e'ge' yong'gi'reul' baby just believe
LOVE(u`~~~)
byeon'ci' anh'neun' sa'rang'gwa' yeong'weon'han' haeng'bog'eu'ro' ha'na'ga' doe'eo' cug'bog'hae'ju'gi'reul'
If you just believe
meon' hus'nal' da'si' han'beon' a'peum'i' on'dae'do' i'gyeo'nael' geo'ra' gud'ge' mid'eo'yo' o'-