[空间女配图]         旧时光 旧时人 泪已落

社区服务
高级搜索
猴岛论坛QQ微信技术[空间女配图]         旧时光 旧时人 泪已落
发帖 回复
倒序阅读 最近浏览的帖子最近浏览的版块
14个回复

楼层直达
初晴 ∞

ZxID:19427305

配偶: 初秋 ∞

没怎么会痛ζ

Retaining a childish heart is a matter of pride.
童心未泯,是一件值得骄傲的事情。

I love you. No purpose. Just love you .
我爱你。没什么目的。只是爱你

[ 此帖被初晴 ∞在2012-10-07 17:34重新编辑 ]
不语却知心的Man

ZxID:17397544

不错

楼主留言:

没发完呢。

初晴 ∞

旧城里的旧时光ζ

You are not me, you don't know my loneliness, itas after.
你不是我,你不用懂得我的寂寞,就当作经过.

He that can’t endure the bad, will not live to see the good.
忍不了痛苦,就见不到幸福.    

[ 此帖被初晴 ∞在2012-10-07 18:03重新编辑 ]

际遇之神

奖励

偶遇猪GG,传授猪头大法,获得1猪头术

初晴 ∞

久了久了就旧了ζ

Only you know whether you are happy or not.
你过得快不快乐,只有你自己知道。

Past is past even if you recall it again and again.
曾经就是曾经,再回忆也是曾经。

Don't wait for anybody else's pain, to ask for forgiveness.
不要等别人受伤了,才去乞求原谅.    

[ 此帖被初晴 ∞在2012-10-07 18:09重新编辑 ]

际遇之神

奖励

被富婆包养,轻易就获得钱财无数,获得6DB

不语却知心的Man

ZxID:17397544

插楼

楼主留言:

嘎嘎

腾飞的猴仔

ZxID:17754655

..

不错

楼主留言:

嗯,谢谢支持

初晴 ∞

续写不尽的未来ζ

I'm sorry my sad, you continue your inflexible.
我难过我的难过,你继续你的执著。

Sometimes you miss the memories, not the person.
有时候,你想念的是记忆,不是人。  

I will be strong enough to make you feel bad。
    我会坚强到让你们心疼。      

[ 此帖被初晴 ∞在2012-10-07 18:14重新编辑 ]
初晴 ∞

忘不了就先记着ζ

Original love of so deep, but now injury so heavy.
当初爱的那么深,如今却伤的那么重。

I will be strong enough to make you feel bad。
我会坚强到让你们心疼。

I just deleted a you,but a whole list.
明明只删了一个你、却空了一整个列表.

初晴 ∞

忘不了就先记着  "

I'm sorry my sad, you continue your inflexible.
我难过我的难过,你继续你的执著。

There is no one like me, miss should not miss.
有没有人像我一样,思念不该思念的人.  

I just deleted a you,but a whole list.
明明只删了一个你、却空了一整个列表.    

[ 此帖被初晴 ∞在2012-10-07 18:20重新编辑 ]
半江棠

ZxID:17301818

配偶: 半盏秋

我能说我好卡吗,一个图都没看到 - -

楼主留言:

看看现在能看见吗

初晴 ∞

你永远不会懂我的心  "

It would be great if I know how to give you up.
如果我知道怎么舍弃你,那该多好。

Past is past even if you recall it again and again.
曾经就是曾经,再回忆也是曾经。

It doesn't matter is ok, just everything cannot go back.
没关系没关系,只是一切都回不去.

初晴 ∞

想念像疯了一样窒息   ﹌

I like to present myself. I miss out past!
我喜欢现在的自己,我怀念过去的我们!

With the wonder of your love, the sun above always shines.
拥有你美丽的爱情,太阳就永远明媚。

Life is simple.You make choices and you don't look back.
人生很简单,做了决定就不要后悔。

[ 此帖被初晴 ∞在2012-10-07 18:33重新编辑 ]
初晴 ∞

给你的爱一直很安静 ﹌

Don't wait for anybody else's pain, to ask for forgiveness.
不要等别人受伤了,才去乞求原谅.

I pretend I don't care you, but still I feel the pain.
我假装不在乎你,但痛的是我自己。  

Happiness is just beginning, sadness, but has been to lurk
快乐才刚刚开始,悲伤却早已潜伏而来

[ 此帖被初晴 ∞在2012-10-07 18:39重新编辑 ]
初晴 ∞

END。
饭饭 

ZxID:16428593

饭mm          

楼层好多,有点凌乱,加油,

楼主留言:

嗯嗯 好的

发帖 回复